Všetko pre váš vysnívaný domov... 10% zľava po registrácii

picture
  • Blog
  • Príspevok: Ako si vybaviť kanceláriu

date9.6.2022

Ako si vybaviť kanceláriu

Aj keď si to mnoho ľudí neuvedomuje, kancelársky nábytok a farebný design miestnosti do veľkej miery ovplyvňuje celkové vnímanie firmy.

Ujasnite si aký typ kancelárie potrebujete zariadiť.

Najprv je potrebné špecifikovať pre aký typ kancelárie potrebujete vybavenie. Pri jeho výbere by ste sa mali riadiť rôznymi kritériami, ktoré sú typické pre Vašu oblasť. Divoké a agresívne kombinácie farieb v tomto prípade nie sú dobrou voľbou, pretože pôsobia rušivo. Svetlé, jednoduché farby evokujú pokoj a útulnosť. Naopak tmavé kancelárie pôsobia autoritatívnym, „ťažkým“ dojmom.

Ďalším kritériom je využitie kancelárie. Ak zariaďujete právnickú kanceláriu alebo finančné oddelenie, mali by ste sa zamerať na vybavenie, ktoré pôsobí elegantne a neosobne. Naopak pre marketingovú agentúru alebo IT sektor je vhodný vzdušný nábytok v modernom štýle. Pohrať sa môžete s rôznymi odľahčenými detailmi, ktoré celkový priestor oživia.

V nás v Arete si môžete objednať všetko, čo potrebujete.

 

Kvalitný nábytok je stávka na istotu.

V neposlednom rade je dôležité si uvedomiť, že v kancelárii trávime denne veľa času. Preto je lepšie zainvestovať do kvalitných materiálov, ktoré zároveň myslia na naše zdravie.

Cena však niekedy nie je rozhodujúca a pre bežného človeka nie je vôbec jednoduché rozoznať kvalitný nábytok od nekvalitného. Preto je potrebné zamerať svoju pozornosť na váhu. Pokiaľ je v nábytku vyšší obsah drevotriesky, znamená to, že je ľahší a zároveň menej kvalitný.

 

Čo je dôležité pri výbere nábytku?

Bez pochybností je najdôležitejším prvkom vybavenia - kancelárska stolička. Nič nepokazíte, ak si vyberiete stoličku, ktorá umožňuje zdravé dynamické sedenie.

Myslite aj na praktickosť a kanceláriu sa snažte vybaviť tak, aby ste mali všetky dôležité dokumenty vždy po ruke. Najdôležitejšie šanóny môžete mať uložené v pojazdných kontajneroch a zakladače s faktúrami v archivačnej skrini.

Nedostatok denného svetla môže vyvolať pocit únavy, čo má za následok klesanie produktivity. Osvetlenie by malo vyvolávať príjemnú atmosféru. Pri vyberaní svetla by ste mali dať priestor otočným stolným lampám s nastaviteľnou výškou. Skvele dopĺňajú stropné osvetlenie a každý si ich môže individuálne nastaviť na svojom stole podľa aktuálnej potreby.

Aby sa vo Vašom priestore pracovalo dobre, určite sa nezaobídete bez dekorácií. Kancelárske priestory však vyzdobte len striedmo. Najlepšie poslúžia živé rastliny a jemné dekoratívne obrazy, ktoré nebudú mať tendenciu zbytočne na seba strhávať pozornosť. Zároveň však pôsobia upokojujúcim dojmom a môžu podčiarknuť celkový dizajn miestnosti. Nudné a strohé priestory už dávno nie sú v trende a neoslovia ani prípadné návštevy.

Nezabudnite, kancelária reprezentuje Vaše meno a podčiarkuje identitu značky.

Areto tím

 

Areto blog

Tipy a rady, ktoré oživia Váš domov

benefits

22 000 produktov skladom

benefits

Do 3 dní doručený tovar skladom

benefits

Každý jeden balíček starostlivo zabalený

benefits

1200 m² skladových priestorov

benefits

50 pracovníkov podieľajúcich sa na výrobe

  • benefits

    22 000 produktov skladom

  • benefits

    Do 3 dní doručený tovar skladom

  • benefits

    Každý jeden balíček starostlivo zabalený

  • benefits

    1200 m² skladových priestorov

  • benefits

    50 pracovníkov podieľajúcich sa na výrobe